danny de munk in theater de voorveghter

Danny de Munk is weer terug in de theaters en komt op dinsdag 21 april naar Hardenberg. Samen met zijn live band brengt hij zijn eigen hits, nieuwe songs, maar ook nummers die door de jaren heen op zijn muzikale pad kwamen, ten gehore.

Het is al meer dan dertig jaar geleden dat Danny de Munk als jochie de harten van het Nederlandse publiek veroverde. Na TV, musical, film en eigen shows op podia als het Concertgebouw, Ahoy, Paradiso en maar liefst vijf keer de Heineken Music Hall vond hij het tijd om weer de theaters in te gaan. In zijn theaterconcert is De Munk te zien zoals men hem kent: gevat, verrassend veelzijdig en bruisend van energie. De muziek is van toen en nu en brengt odes aan zijn muzikale helden. Engelstalig, Nederlandstalig, een lach en een traan, pop, musical en levenslied. Dat het een muzikaal feestje gaat worden staat sowieso vast.

Kaarten

Kaarten voor Danny de Munk zijn voor 25 euro te bestellen via www.voorveghter.nl. Ook zijn ze tijdens de openingstijden aan de theaterkassa verkrijgbaar. De kassa van De Voorveghter is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur en donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur. Ook is de kassa een uur voor iedere voorstelling geopend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.