dames 1 flash nieuwleusen zijn kampioen

Dames 1 van Flash Nieuwleusen is zaterdagavond kampioen geworden. De volleybalsters wonnen met 3-1 van O.S.R. Exloo en dwongen daarmee overtuigend het kampioenschap af.

De dames speelden afgelopen seizoen in de promotieklasse en wisten 19 wedstrijden met winst af te sluiten. Op 28 maart schoven ze het kampioenschap nog even iets verder van zich af, maar de promotie hebben ze naar zich toegehaald met goed spel en door het op de juiste momenten af te maken.

Met Sijvert de Boer en Gea Koning als coaches wist dit jonge team, met een gemiddelde leeftijd van 19 jaar, het dus ver te schoppen, zodat ze volgend seizoen in de Derde Divisie de grote uitdaging aangaan.

Het kampioensteam bestaat uit: Jennelien Reuvers, Irene Bijker, Maaike van Dijk, Manon van Blanken, Sabine van den Berg, Manouk Schoemaker, Anouk Blik, Daniëlle Zieleman, Myrthe Schuurman, Melanie Mijnheer, Mireille Huzen.

De kampioenen worden zaterdag 18 april bij hun laatste thuiswedstrijd door het bestuur en de leden van Flash gehuldigd. Belangstellenden zijn van harte welkom in sporthal De Schakel, de wedstrijd begint om 17:00 uur en het belooft een spektakel te worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.