Home / archiefcentraal / culturele zomer in dalfsen start met uitmarkt

culturele zomer in dalfsen start met uitmarkt

Gistermiddag was er in Dalfsen een UITmarkt op het evenemententerrein naast het gemeentehuis tijdens de festiviteiten van de Oranjevereniging. De culturele zomer van 2015 is hiermee voor geopend verklaard.

Op de ‘markt’ vond je allemaal voorproefjes van culturele activiteiten die er nog aan zitten te komen. Denk aan: evenementen, uitvoeringen, voorstellingen, bands, exposities, feestavonden of dansavonden. Deze evenementen werden gepresenteerd in een kraam of met een live optreden. Verder werd er een meterslange muur beschilderd.en er was een vrijmarkt op het feest terrein. Enkele bands waren bijvoorbeeld de Familie Skiffleband en The Boothill Stompers.

In de bijlage vind je een sfeerverslag van fotograaf Johan Bokma.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.