Home / archiefcentraal / commissie voor vragen sociaal domein

commissie voor vragen sociaal domein

De gemeente Dalfsen beschikt over een Ombudscommissie Sociaal Domein. Deze commissie is per direct telefonisch en via de mail bereikbaar voor inwoners van de gemeente Dalfsen die een melding, vraag of klacht hebben rondom de uitvoering van de Wmo 2015, Jeugdhulp en de Participatiewet. Ook kunnen inwoners suggesties doorgeven aan de commissie.

De Ombudscommissie Sociaal Domein bestaat uit drie personen: de heer van Cuijk (voorzitter) en de dames Batterink en Tempelman. Ze zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur via telefoonnummer (0529) 438 920 of per mail via ombudscommissiesociaaldomein@dalfsen.nl.

Voorzitter van de commissie de heer van Cuijk legt uit hoe de commissie te werk gaat: “Na een melding of vraag wordt persoonlijk contact opgenomen met de melder. Gezamenlijk gaan we op zoek naar een oplossing en zo nodig bemiddelen we of brengen we een advies uit richting de gemeente”. De Ombudscommissie Sociaal Domein rapporteert twee keer per jaar aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen. Suggesties over verbetering van de dienstverlening worden constant doorgegeven.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.