Home / archiefcentraal / combiteams sv dalfsen asc62 van start

combiteams sv dalfsen asc62 van start

De samengevoegde jeugdteams van ASC’62 en SV Dalfsen zullen in juni een aantal keer samen trainen. Het is de eerste voorbereiding op het seizoen 2015 / 2016, waarin de A-junioren van beide verenigingen volledig samengaan.

In totaal telt de samengevoegde A-jeugd 48 spelers. Zij worden verdeeld over A1, A2 en A3. Om iedereen een kans te geven zich in de kijker te spelen, vinden er selectietrainingen plaats. Dit zal gebeuren op maandag 1 juni en woensdag 3 juni. Op zaterdag 6 juni doet een selectie van 18 spelers mee aan het Goutbeektoernooi in Nieuwleusen.

De combicommissie is in een vergevorderd stadium met de nieuwe trainer van A1. De verwachting is dat dit binnenkort officieel bekend gemaakt kan worden. In ieder geval zal de nieuwe trainer aanwezig zijn bij de selectietrainingen, waarbij de A-junioren het in een onderling toernooivorm tegen elkaar opnemen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.