Home / archiefcentraal / circusdebuut voor bokma in dalfsen

circusdebuut voor bokma in dalfsen

Een bijna volle tent genoot donderdagavond van Circus Renz Berlin in Dalfsen. Het werd een avond vol acrobatiek, zowel op de vloer als hoog in de tent. Zo was er onder andere dressuur van paarden, honden, kamelen en olifanten. En nog veel meer maar dat moet je zelf maar gaan zien.

In de pauze konden kinderen rijden op pony’s en poseren op een olifant. Bij een aantal clownsnummers mochten mensen uit het publiek meedoen, waaronder onze fotograaf Johan Bokma. Gelukkig hebben we de foto’s nog.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.