Home / archiefcentraal / boyband b brave naar nieuwleusen

boyband b brave naar nieuwleusen

De boyband wist in het programma X Factor al flink de aandacht naar zich toe te trekken en pakt nu door. In 2014 hebben ze de hoge verwachtingen meer dan waargemaakt en zorgden ze met een uitverkochte clubtour en honderden live optredens in het land voor grote groepen trouwe fans. Hun stijl: sterke, aanstekelijke pop met een unieke B-Brave sound, fris, dansbaar en stoer. Elke keer weer wisten ze hun publiek in extase te brengen met de hits van hun debuutalbum ‘De eerste date’.

Kijk voor meer info op www.b-brave.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.