amy opnieuw naar ek en wk

Een aantal leden van het MAD Happy Tails dog frisbee team is afgelopen weekend afgereisd naar het zonnige Karlsruhe voor een belangrijke kwalificatiewedstrijd. De 10-jarige Amy von Piekartz uit Beerzerveld zorgde daar zaterdag weer voor spanning en sensatie. Ze stond met haar honden Ross en Kate meerdere keren in de finale.

Met Ross behaalde ze een negende plaats in de overall en een vierde plaats op de throw & catch. Met Kate behaalde ze een vierde plaats overall en ze werd derde in de categorie freestyle. Daarmee heeft Amy zich voor het derde achtereenvolgende jaar gekwalificeerd voor het Europees en Wereldkampioenschap dog frisbee. Het EK vindt dit jaar plaats in Spanje en het WK in Los Angeles. De dog frisbeesport kent geen jeugdklasse; Amy speelt tussen de volwassenen. Wederom een top prestatie voor het jonge talent uit Beerzerveld.

Tijdens het spelparcours op zondag behaalden Jan Uilenreef uit Sibculo met zijn hond Rox een tweede plaats in de beginnersklasse. Amy von Piekartz en Taylor werden derde bij de beginners. Kiki Schipper uit Almelo werd vijfde met Dice en Nienke Koelman uit Vroomshoop 8e met Clyde. De 6-jarige Lewis von Piekartz uit Beerzerveld werd 9e met Grace. Daan Nijkamp uit Den Ham werd tiende in de open klasse met zijn hond Tess, Jeanet Krikken uit Bruchterveld negende met Dunya, Amy von Piekartz en Ross vierde en met Kate viel ze opnieuw in de prijzen. Een prachtige derde plaats. MAD Happy Tails kan terugkijken op een zeer geslaagd dog frisbeeweekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.