Home / archiefcentraal / xantoes mode viert25e verjaardag met attentie

xantoes mode viert25e verjaardag met attentie

Het begon als een uit de hand hobby, maar na 25 jaar is Xantoes Mode een gevestigde naam in Ommen. Henrian Lucas werkte in het onderwijs en verkocht handgemaakte sieraden op beurzen en in winkels. “Maar ik wilde uiteindelijk heel graag zelf een winkel beginnen.” En dat lukte. Henrian begon in een pand aan de Gasthuisstraat, daarna verhuisde ze naar de Kerkstraat en nu zit Xantoes Mode alweer vier jaar aan de Brugstraat.”

Het 25-jarig bestaan wordt gevierd met een cadeautje voor klanten. Bij besteding vanaf 25 euro krijgt de klant een leuke attentie. “En natuurlijk ontbreken de hapjes en drankjes niet”, vult Henrian aan.

Xantoes verkoopt bijzondere en betaalbare dameskleding vanaf maat 36 tot en met 52, schoenen, shawls en sieraden. Henrian besteedt veel aandacht aan het samenstellen van de collectie. “Ik houd niet van kleding die overal hangt en ben ook altijd bezig om leuke merken te vinden. Op beurzen en in het buitenland, maar zelfs op vakantie!”

Henrian: “De kleding is op het moment lekker fleurig met veel kleur. Maar ook zien we dit seizoen veel pasteltinten. Wij vinden het erg leuk om klanten aan te kleden en mixen alle verschillende merken door elkaar, zodat iedereen er uniek en in haar eigen stijl uitziet. We hebben leuke en bijzondere bijpassende shawls en sieraden, maar ook schoenen in allerlei kleuren. We verkopen de merken Nu by Staff, Mado et les autres, Yest, X-Two, Mac broeken, Liz&Joe, Diva, Bagoraz en Kallison, en de schoenen van Loints.”

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.