Home / archiefcentraal / win kaarten voor stone rock festival

win kaarten voor stone rock festival

Aan de voet van de Zwevende Kei in Dalfsen vindt op zaterdag 6 juni de lustrumeditie van Stone Rock Festival plaats. Het festival viert dit jaar haar vijfjarig bestaan en zal daarom groots uitpakken. Dit jaar gaat Stone Rock Festival haar lustrum op een Onvergetelijke manier vieren. Tijdens de vijfde editie van het festival staan beleving, rocken, relaxen en FEEST centraal. Dit jaar wordt het feest gevierd met als headliner De Raggende Manne. Daarnaast staan onder andere Mandrake’s Monster, The Indien en Magnetic Spacemen op het programma. Uiteraard staat de jaarlijkse huisrocker Poor John weer op een van de podia van het festival.

Kaarten winnen

Wil jij gratis naar Stone Rock Festival? De organisatie verloot drie keer twee kaarten! 1. Like Stone Rock Festival en Vechtdal Centraal op Facebook (www.facebook.com/StoneRockNL en www.facebook.com/Vechtdal-Centraal).

2. Maak een foto van dit krantenartikel, plaats deze op Facebook en tag Stone Rock Festival en Vechtdal Centraal.

3. Vermeld en tag de persoon met wie jij op 6 juni naar Stone Rock Festival wilt. Op woensdag 18 maart worden de drie prijswinnaars bekend gemaakt via de Facebookpagina van Stone Rock Festival.

Terugblik

Stone Rock Festival begon in 2011 als kleinschalig festival met één vrachtwagentrailer als podium, waar drie bands optraden. Deze eerste editie trok 250 bezoekers, die de hele avond keihard rockte in de stromende regen. Het jaar daarna, 2012, breidde het festival uit tot twee podia. Twee podiumwagens wisselde de vrachtwagentrailer in, waar vijftien bands het programma vulden.

Tijdens de derde editie, in 2013, groeide het festival door een hoofdpodium van maar liefst tien meter hoog te gebruiken: nu werd het serieus. Daarnaast plaatste de organisatie een halfronde loods die gebruikt werd als tweede podium. Vorig jaar, 2014, stonden er twee enorme tenten om de regen van voorgaande jaren tegen te houden. Gelukkig bleken de tenten tijdens de vierde editie van Stone Rock Festival niet nodig wegens het stralende weer.

In 2014 werd de Stone Rock Food Court in het leven geroepen om nog meer beleving aan het geheel toe te voegen. Dit is slechts een kleine voorproef van wat men kan verwachten tijdens de vijfde editie van Stone Rock Festival op zaterdag 6 juni.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.