Home / archiefcentraal / wijnhof ommen aan het vrijthof

wijnhof ommen aan het vrijthof

Goede wijn behoeft geen krans, maar het is toch wel prettig als je vakkundig advies krijgt over de fles wijn die goed past bij jouw lievelingsgerecht. Inge Boezelman begon enkele jaren geleden met veel plezier te werken bij wijnhandel van der Beek en wist zich in die tijd uitstekend te bekwamen in het wijnvak. “Ik heb diverse banen gehad maar de gemene deler in die functies is dat ik het leuk vind om mensen te adviseren en helpen. Ook in de winkel ligt me dat goed, omdat ik zoveel mensenkennis heb opgedaan weet ik wat mijn klant wil. Plus mijn passie voor het vak en het mooie product maakt het voor mij een uitdaging om de klant met de juiste fles de winkel uit te laten gaan.”

Ze bruist van nieuwe ideeën en kan niet wachten om ze uit te werken. De wijn- en spijspagina, op haar website www.wijnhofommen.nl waarop wijn bij gerechten geadviseerd wordt is één daarvan. “Verder ben ik me terdege bewust van het veranderende consumentengedrag. Daarom wil ik mijn klanten ook de mogelijkheid bieden dat ze online 24/7 hun favoriete wijntje kunnen bestellen en die brengen we dan ook nog bij u thuis zodat het gesleep met zware flessen tot het verleden behoort. Dus het gemak van een online shop, ook handig voor de horeca-ondernemers, wil ik combineren met een warme en gezellige winkel waar het contact met de klanten voorop staat en ik in ons proeflokaal de klanten kennis laat maken met de kwaliteits producten die ik verkoop. Uiteraard houd ik de vertrouwde wijnen van les Genereux aan en het assortiment gedistilleerd zal niet veranderen.”

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.