Home / archiefcentraal / vrijwilligers maken tuin sprank zomerklaar

vrijwilligers maken tuin sprank zomerklaar

Tijdens de landelijke NLdoet-dag op zaterdag 21 maart kreeg de tuin bij Stichting Sprank in Ommen een voorjaarsschoonmaak. Negen vrijwilligers staken samen met de bewoners van Sprank, hun handen uit de mouwen. Met als resultaat: een gezellige dag, hele blije bewoners en een voortuin die klaar is voor de zomer.

Aan de Jacob Marisstraat 4 wonen acht mensen. Zij krijgen, waar het nodig is, begeleiding van Sprank, een stichting die zorg en begeleiding biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Afgelopen zaterdag werd weer duidelijk dat vrijwilligers net dat beetje extra kunnen geven in de zorg en begeleiding. De bewoners zijn erg blij met het resultaat.

De tuin is helemaal gesnoeid en netjes gemaakt dankzij de kar en het tuingereedschap die werden gebruikt van Hovenier Johan Stokvis. De bestrating is schoongespoten en de tuinmeubels zijn buiten gezet. De schuur is opgeruimd, en binnen zijn nieuwe luxaflex en schilderijen opgehangen. De bewoners van Sprank zijn trots, want ze hebben allemaal meegewerkt. De één buiten en de ander binnen om te zorgen voor broodjes en koffie met wat lekkers.

Stichting Sprank

Jacob Marisstraat 4 in Ommen is één van de 35 locaties in Nederland waar Sprank zorg en begeleiding biedt aan mensen met een verstandelijke beperking die zich thuis voelen in een christelijke omgeving.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.