vrijwilliger marjan zet zich in voor samenloop

Vele vrijwilligers zetten zich in om de tweede editie van de SamenLoop voor Hoop Ommen op 13 en 14 juni weer tot een succes te maken. Zo ook Marjan Marsman-Meulenkamp afkomstig uit Ommen, waar ze woont met haar man Werner en twee kinderen, Esmee van bijna 10 en Daan van 8. Naast haar baan als interne auditor/administratief medewerker bij FysioTotaal in Hardenberg, zet ze zich weer volop in voor de wandelestafette.

“Ik ben voor de vorige Samenloop benaderd door voorzitter van de SamenLoop Lidy Zwiers. Toen zij mij vertelde wat het inhield en ik de informatie had gelezen, heb ik toegezegd, niet wetende wat me te wachten stond en dat het zo’n geweldig evenement zou worden! Toen ik dit jaar opnieuw gevraagd was, heb ik geen moment getwijfeld en meteen ja gezegd!” Marjan maakt deel uit van de commissie amusement, die verantwoordelijk is voor het podium, de catering en kinderamusement. Samen met nog vier dames verzorgt ze het amusement met name voor de kinderen tijdens de Samenloop.

“Het is geweldig om met elkaar naar zo’n mooi doel toe te streven! Iedereen (zo ook ik) kent wel iemand in zijn/haar omgeving die kanker heeft, of helaas is overleden aan kanker. Het treft iedereen en daarom wil ik me graag inzetten voor het KWF. Mijn hoop is dat kanker in de toekomst geen dodelijke ziekte meer is, maar is teruggedrongen tot een chronische ziekte, die goed te behandelen is. Wat zou dat geweldig zijn!”

Marjan hoopt, en verwacht ook, dat het net zo geweldig wordt als de vorige keer. “De saamhorigheid ontroerde me enorm! Mooi om dit met mensen uit Ommen en omgeving neer te kunnen zetten. Zoveel mensen die zich er op welke manier dan ook enorm voor inzetten. Of je nu in de organisatie zit, sponsor, deelnemer, survivor, bezoeker, artiest etc. bent , iedereen werkt toe naar hetzelfde doel. En daarom ook respect voor iedereen!” Voor de kaarsenceremonie is volgens Marjan erg indrukwekkend en ze raadt dan ook iedereen aan hierbij aanwezig te zijn. “De nacht is ook enorm indrukwekkend, met al die kaarsenzakken langs de kant, waardoor mensen herdacht worden of mensen hun wens kwijt kunnen. Prachtig, en ik hoop ook dat iedereen een kaarsenzak wil kopen, zodat er geen plek meer vrij is langs de baan!”

Ze heeft mooie herinneringen aan de vorige editie. “Als ik de film van de vorige Samenloop zie krijg ik kippenvel en moet ik even slikken. Wat een geweldig evenement was dat! 24 Uur met een lach en een traan, waar ruimte is voor emotie, maar waar ook lol wordt gemaakt.´

De organisatie van de SamenLoop voor Hoop gaat natuurlijk voor een mooi eindbedrag, maar de saamhorigheid en de indruk die dit evenement bij een ieder achterlaat is onbetaalbaar. Kijk voor meer informatie over de SamenLoop voor Hoop op www.samenloopommen.nl Hier kun je je inschrijven als team, vrijwilliger, survivor of sponsor.

Informatieavond

Op donderdag 19 maart is er bij het Agnietencollege in Nieuwleusen een gezellige en inspireerde informatieavond. Door de verschillende commissies wordt vertelt wat u kunt verwachten tijdens de SamenLoop en hoe u deel kunt nemen als wandelaar, survivor, vrijwilliger of sponsor. Vanaf 19:45 uur staat de koffie klaar bij het Agnietencollege (Zwaluwlaan 23 in Nieuwleusen). Om 20.00 uur start het programma. Tijdens de bijeenkomst kunt u zich inschrijven. Dit kan echter ook via www.samenloopommen.nl. Alle commissies zijn tijdens de informatieavond aanwezig en ook kunnen er kaarsenzakken en armbandjes gekocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.