voorverkoopdag normaal dalfsen bij asc 62

Normaal begint dit jaar aan de laatste Veldtocht. Zanger Bennie Jolink wil het na 40 jaar høken kalmer aan gaan doen. Het einde van de grote tentoptredens is in zicht, maar op zaterdag 4 juli staat Normaal Dalfsen nog eenmaal op de agenda. Dit belooft nu al een legendarische avond te gaan worden waarvoor ongetwijfeld veel belangstelling zal bestaan.

De organisatie van Normaal Dalfsen wil trouwe bezoekers uit Salland laten profiteren van een speciale voorverkoop. Uitsluitend op zaterdag 28 maart kunnen liefhebbers tussen 11.00 en 17.00 uur eenmalig ‘vroege vogel’ kaarten kopen in de kantine van voetbalclub ASC op Sportpark Gerner in Dalfsen. Er kunnen maximaal 25 kaarten per persoon worden gekocht op deze dag. Het is mogelijk om met pin te betalen.

Naast een korting van 2 euro op de reguliere voorverkoopprijs, bespaar je ook de gangbare administratiekosten bij online verkoop en ontvang je een herinneringsposter van Normaal in Dalfsen. De eerste 150 exemplaren zijn door Bennie Jolink persoonlijk gesigneerd, dus wie een uniek exemplaar wil bemachtigen moet op tijd komen. De lokale radio omroep Vechtdal FM komt met een rechtstreekse uitzending vanuit het clubgebouw waarin uiteraard veel muziek van Normaal voorbij zal komen.

De reguliere online voorverkoop start op maandag 30 maart via www.normaaldalfsen.nl

Prijzen

Early bird ticket : 22,50 euro (incl. gesigneerde poster)

Reguliere voorverkoop 24,50 euro

Kassa 30 euro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.