volle bak bij vrijwilligersevenement ommen

De afgelopen 4 avonden ( 9 t/m 12 maart) stonden in het teken van het vrijwilligers evenement. Ieder jaar bedankt de gemeente Ommen op deze manier alle vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen op sociaal, cultureel of maatschappelijk gebied. Dit kunnen zijn de kantine medewerker van de sportclub, de collectant of iemand anders die onbetaald werk verricht ten behoeve van anderen of de samenleving.

Een kleine 1000 personen vulden de zaal van theater Carrousel in Ommen voor een gevarieerd programma met voor de pauze een optreden van of popkoor Vocalisius uit Ommen, Peppesweet uit Zwolle of het popkoor Kamperuien uit Kampen.

Na de pauze een optreden van cabaretgoep De Firma o.l.v. Jan Veurink die onder het motto “Altied in de buurte” actuele zaken uit Ommen op de hak namen zoals de leegstand, de haven, politiek, sociaal domein , glasvezel ,alles omlijst met mooie liedje.

De avonden werden geopend door resp. Ko Scheele, Thea van Diepen, Klaas Smit en Marc-Jan Ahne. De organisatie was in handen van stichting Festijn (bekend van de uitgaansmarkt) en het vrijwilligers steunpunt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.