Home / archiefcentraal / verlenging sponsoring dames asc62 dalfsen

verlenging sponsoring dames asc62 dalfsen

Onder toeziend oog van het eerste dameselftal en haar trainers/leiders werd vorige week het sponsorcontract tussen Morrenhof-Jansen en ASC’62 ondertekend. Directielid van Morrenhof-Jansen Erdy Jansen en ASC-voorzitter Bert Visscher bekrachtigen hiermee de verlenging van het sponsorcontract met de gehele tak van het damesveldvoetbal dat inmiddels tien jaar loopt. Het 1-meter-lange krentenbrood dat Erdy Jansen als cadeau van de dames kreeg, ging maandagmorgen mee naar de bedrijfskantine zodat het personeel er ook van kan genieten.

Morrenhof-Jansen is als sponsor betrokken bij meerdere (sport)verenigingen in de regio. Namelijk in en rondom Gramsbergen, Vriezenveen, Enter en Dalfsen. In deze vier plaatsen heeft het installatiebedrijf een vestiging waar de ongeveer 150 personeelsleden werken. Het bedrijf toont zo zijn maatschappelijke betrokkenheid en geeft vorm aan de binding die er is tussen het bedrijf en de verschillende verenigingen.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.