Home / archiefcentraal / veel afrikaanse beesten op cbs de ark

veel afrikaanse beesten op cbs de ark

In veel lokalen kon je Afrkaanse wilde dieren tegen komen op de open avond van cbs “de Ark” te Dedemsvaart. Een gezellige drukte was het met veel belangstellende bezoekers. Overal waren de Afrikaanse klanken te beluisteren temidden van een krottenwijk op het schoolplein en binnen ook diverse echt Afrikaanse woningen tussen maskers ,sieraden en schitterende kleding,gemaakt door de kinderen.Ook de Afrikaanse zonsondergang kwam hier en daar prachtig gekleurd uit.

Er was een Afrikaans schimmenspel en een quiz te beleven en voor de liefhebbers iets lekkers te proeven.De kinderen hadden de Djembees leren spelen deze week en genoten hier ook van. De opbrengst van de avond was,naast de spaaractie,voor St Red een kind:dieren worden gegeven aan de dorpen in Afrika zodat de mensen zichzelf kunnen onderhouden en de veestapel kunnen uitbreiden. Zo heeft dit project naast educatief,ook een duurzaam aspect gekregen.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.