vechttoneel speelt blijspel prettige vakantie

Toneelgroep het Vechttoneel heeft alweer de nodige repetities achter de rug en heeft de tekst, het spel en de techniek aardig onder de knie. Vanaf 21 maart kun je ook als bezoeker genieten van ‘Prettige vakantie’, een blijspel van Rien Bakker.

‘Een jong stel gaat op vakantie op een van de wadden-eilanden. Heerlijk genieten zonder de altijd aanwezige familie. Hond en fiets gaan mee en niets staat een wandeling over het strand of een knus houtvuurtje meer in de weg. Echter.. nog voor het stel is toegekomen aan inruimen en een eerste verkenning van de omgeving tekenen er donkere wolken af en ziet het er niet al te rooskleurig uit. Hoe het zich verder ontwikkeld en waarom het een blijspel wordt genoemd zal blijken aan het einde van het laatste bedrijf.’

‘Prettige vakantie’ wordt onder regie van Ben Hage opgevoerd door Anne Nikkels, Erna Roddenhof-Verhaar, Willem van Lente, Rik van den Berg, Monique Jager en Annie de Bruin. Maarten van Bussel en Arjan Snijder zullen dit jaar hun debuut maken.

Het Vechttoneel speelt in de Wiekelaar in Oudleusen op zaterdag 21 maart, in het Hervomd Centrum op zaterdag 28 maart en op zaterdag 11 april in ’t Trefpunt in Balkbrug. De aanvang is om 20.00 uur. De kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar voor 5 euro. Meer informatie op www.vechttoneel.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.