uitverkocht theaterconcert sdg ommen

Christelijke muziekvereniging Soli Deo Gloria (SDG) uit Ommen, die dit jaar 80 jaar bestaat, hield zaterdag 21 maart haar voorjaarsconcerten in de sporthal van de Carrousel in Ommen. ’s Middags was eerst de jeugd aan de beurt. Zowel het B- en C-orkest als het B- en C-slagwerkensemble maakten er een muziekfeest van, waarbij de onderdelen zowel individueel als gezamenlijk optraden. Tevens was er op dit concert de primeur te beluisteren van het nieuwste, (zevende) onderdeel van de vereniging: de blokfluitgroep.

’s Avonds werd het toegestroomde publiek door de A-onderdelen meegenomen op een muzikale reis naar New York. De geboekte reisaccommodatie voor 300 personen bleek te klein. Er moesten zo’n 120 stoelen bijgezet worden om iedereen een plekje te geven. Na de spectaculaire en verrassende opening werd onder reisleiding van theatergroep De Firma onder andere Central Park en het monument voor de Twin Towers aangedaan. Films en musicals werden bezocht en het bruisende nachtleven werd verkend. Na de toegift, Mambo uit West Side Story, volgden een staande ovatie van het publiek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.