Home / archiefcentraal / uitmarkt in dalfsen op evenemententerrein

uitmarkt in dalfsen op evenemententerrein

Op deze ‘markt’ kunnen alle mensen die dit jaar iets cultureels gaan organiseren hun evenement, uitvoering, voorstelling, band, expositie, feestavond of dansavond presenteren in een kraam, of met een live optreden. Publiek kan tijdens deze middag meteen een keuze maken welke evenementen of uitvoeringen het wil bijwonen.

Bovendien wordt door al die optredens de Uitmarkt Dalfsen 2015 van Kunst om Dalfsen een gezellige aanvulling op de festiviteiten van de Oranjevereniging. Deze (ook culturele) festiviteiten vinden altijd als eerste in het jaar plaats, gevolgd door het kunstweekend op 2 en 3 mei van Kunst om Dalfsen zelf, waarbij het thema dit jaar ‘Kijk 10 x’ is, omdat de stichting 10 jaar bestaat.

In de tent van de Oranjevereniging en op een gezellig terras kunnen tijdens de Uitmarkt Dalfsen 2015 consumpties worden gebruikt. Verenigingen, muziekdocenten, clubs, (amateur)bands en evenementenorganisatoren kunnen hun deelname aanmelden bij Wim Flapper via wt.flapper@gmail.com en 06-23939206.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.