Home / archiefcentraal / uitbreiding voor plameco ommen

uitbreiding voor plameco ommen

“Het principe van het Plameco plafond is uniek: in slechts één dag voorzien wij uw kamer van een nieuw plafond, dat wordt gespannen onder uw oude plafond. Het Plameco Plafond berust op een even uniek als eenvoudig principe: u krijgt een volkomen vlak en blijvend strak plafond door het spannen van een sterke, elastische en hoogwaardige kunststof. De kleur van uw nieuwe plafond kiest u zelf. U kunt ook bij ons terecht voor plafonds in zakelijke ruimtes. Plameco Plafonds zijn gemakkelijk aan te brengen en geven uw ruimte een elegante uitstraling.”

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.