Home / archiefcentraal / touwtrektoernooi voor kinderen in witharen

touwtrektoernooi voor kinderen in witharen

Zo’n dertig kinderen uit Withaar deden mee aan het touwtrektoernooi die de vakantiecommissie georganiseerd had. Angela, Niels, Annabel en Cynthia veroverden de eerste prijs. Op de tweede plaats zijn geëindigd: Femke, Ester, Liset en Leanne. Op de derde plaats zijn geëindigd: Silas, Leonie en Thijs.

Alle kinderen werden voorafgaand aan het toernooi gewogen om zo gelijkwaardige teams te kunnen maken. Nadat iedereen de handen had ingekrijt, kon de wedstrijd beginnen. De touwtrekvereniging uit Witharen had hun eigen ruimte ter beschikking gesteld en coaches Dick en Marinda Wermink en Eef Kleinlugtenbeld zorgden dat alles volgens de regels verliep.

De winnaars kregen een beker en de overige kinderen kregen een medaille van de vakantiecommissie.Tot slot werd een potje touwgetrokken door de ouders en de kinderen. Hoe hard de ouders ook hun best deden, de kinderen wonnen. Na afloop trakteerde de touwtrekvereniging iedereen nog op een patatje. De vereniging sprak uit dat ze het leuk zouden vinden als er een jeugdtouwtrekteam in Witharen komt.

Lees ook

S.V. Nieuwleusen JO11-2 kampioen

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 18 december speelde S.V. Nieuwleusen JO11-2 in Zwolle de kampioenswedstrijd tegen SVI. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.