touwtrektoernooi voor kinderen in witharen

Zo’n dertig kinderen uit Withaar deden mee aan het touwtrektoernooi die de vakantiecommissie georganiseerd had. Angela, Niels, Annabel en Cynthia veroverden de eerste prijs. Op de tweede plaats zijn geëindigd: Femke, Ester, Liset en Leanne. Op de derde plaats zijn geëindigd: Silas, Leonie en Thijs.

Alle kinderen werden voorafgaand aan het toernooi gewogen om zo gelijkwaardige teams te kunnen maken. Nadat iedereen de handen had ingekrijt, kon de wedstrijd beginnen. De touwtrekvereniging uit Witharen had hun eigen ruimte ter beschikking gesteld en coaches Dick en Marinda Wermink en Eef Kleinlugtenbeld zorgden dat alles volgens de regels verliep.

De winnaars kregen een beker en de overige kinderen kregen een medaille van de vakantiecommissie.Tot slot werd een potje touwgetrokken door de ouders en de kinderen. Hoe hard de ouders ook hun best deden, de kinderen wonnen. Na afloop trakteerde de touwtrekvereniging iedereen nog op een patatje. De vereniging sprak uit dat ze het leuk zouden vinden als er een jeugdtouwtrekteam in Witharen komt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.