Home / archiefcentraal / toneelstuk boer kiest vrouw op de planken

toneelstuk boer kiest vrouw op de planken

Maar alles met een vette knipoog natuurlijk.

De drie kandidaten die twee weken bij Bennie op de boerderij komen te wonen kunnen het echter niet goed met elkaar vinden. Ze beschouwen elkaar als concurrenten en proberen zichzelf te profileren ten koste van de andere boerinnen in spe.

De opnames van dit televisieprogramma zijn in de zaal te volgen op een tweede scherm. Ook worden er tijdens de voorstelling buitenopnames getoond die naadloos volgen op de acties op het toneel.

De knecht en de huishoudster van Bennie vinden het allemaal maar niets en werken niet echt mee. Daarnaast gaat er ook van alles mis met de opnames met presentator Willem Kaspers van de regionale zender RTV Nieuw Vechtdal. Deze zender denkt een graantje mee te kunnen pikken van het succesvolle programma van de KRO, maar zoals dat bij een blijspel gebruikelijk is, verloopt dat toch anders.

“Oese Volluk” speelt in het dialect en brengen zo het stuk dichterbij de mensen. Boer Bennie zou bij wijze van spreken bij je om de hoek kunnen wonen. De bezoekers krijgen zoveel mogelijk het gevoel dat ze bij de live opnames aanwezig zijn. Men ziet en hoort ook wat er uitgeknipt wordt. Iedereen die op zondagavond voor de buis zit, kan ook bij dit toneelstuk komen kijken.

Wanneer speelt Toneelgroep “Oese Volluk”:

• 6 maart 2015, de Baron, Dedemsvaart, aanvang 20:00 uur;

• 27 maart, de Wiekelaar, Oudleusen, aanvang 20:00 uur;

Voor informatie en reserveren kan je terecht bij: mevrouw I. Telman. Telefoon 06 3331 3355. Of reserveer online op www.toneelgroepoesevolluk.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.