Home / Ankum / toneelavond pb ankum eo

toneelavond pb ankum eo

Plaatselijk Belang Ankum en ´Het Roode Hert´ houden op vrijdagavond 13 april een gezellige toneelavond. Het betreft een komedie in drie bedrijven, ‘Opa Apenstaartje Punt NL.’. Dit toneelstuk wordt gespeeld door Toneelvereniging ‘De Heemspelers’ uit Mariënheem. Het begint om 20.00 uur en de entree bedraagt 5 euro voor volwassenen. Kinderen tot en met 12 jaar betalen 2,50 euro. Kaarten zijn te koop bij PB Ankum e.o. via 06-15372616 en bij Restaurant en Zalen ‘Het Roode Hert’, via 0529-433043.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.