Home / archiefcentraal / techniektraining nordic walking gramsbergen

techniektraining nordic walking gramsbergen

Tijdens het wandel- en hardloopevenement “Gramsbergen, daar loop je mee weg!” op zaterdag 28 maart is er een gratis techniektraining nordic walking. Er zijn poles (stokken) aanwezig voor degenen die daarover niet beschikken.

Na een korte introductie is om 11.00 uur het vertrek voor de Torentocht van tien kilometer onder leiding van een erkend instructeur. Bij de start en onderweg geeft hij tips om de techniek te verbeteren. Er hebben zich al enkele deelnemers gemeld bij initiatiefnemer Jan Hamhuis.

Opgave vooraf is niet nodig. Wie mee wil doen aan de techniektraining, kan zich zaterdag 28 maart rond 10.45 uur aanmelden voor de Torentocht en aansluiten bij de groep nordic walking. Deelname aan de training is gratis, wel moet het inschrijfgeld voor deelname aan de Torentocht worden betaald. Dat bedraagt 4 euro en voor leden van de wandelbond 3 euro.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.