Home / archiefcentraal / survivors van kanker in het zonnetje

survivors van kanker in het zonnetje

Op 13 en 14 juni aanstaande is het weer zover. Dan zal de tweede Samenloop voor Hoop plaatsvinden op de atletiekbaan in Ommen. Dit is een 24-uurs Wandel-estafette waar door teams gelopen wordt om geld op te halen voor de Kankerbestrijding. Meer nog is het een evenement van hoop en saamhorigheid, van een lach en een traan.

Binnen dit evenement is er een mooie, onmisbare rol weggelegd voor een speciale groep gasten, de Survivors. Dit zijn mensen die kanker hebben gehad, of nog hebben. Zij zijn de hele dag onze eregasten en voor hen is er een speciaal programma samengesteld met allerlei leuke en lekkere activiteiten, waaraan zij deel kunnen nemen.

Als eersten lopen alle survivors met hun naasten samen, als groep de Openingsronde, onder aanmoediging en applaus. Als teken van hoop en trots op het leven. Na deze eerste ronde gaan ook alle teams van start voor de tweede Samenloop voor Hoop Ommen.

’s Avonds om 23.00 uur is er de Kaarsenceremonie, waarbij honderden kaarsen in kaarsenzakken langs de baan branden, ter nagedachtenis en voor de strijd die kanker heet. Een aantal survivors zullen dan ook kort hun gevoelens en ervaringen met ons allemaal delen. Twee heel bijzondere momenten van de Samenloop-dag.

“Bij deze willen wij u/jou als Survivor uitnodigen mee te doen dus geef u/jou op om ook deze unieke dag vol pareltjes mee te beleven en neem deel aan ons Survivors-programma.

Ook willen wij de Survivors die in 2012 onze gast zijn geweest, zeker weer uitnodigen om zich op te geven. Het programma wordt geheel gesponsord en dus is deelname gratis. Jong en oud, voel je/u welkom! Het is overigens een rollator/rolstoel- vriendelijk evenement.”

Wilt u zich opgeven of meer informatie, dat kan bij Loes van der Linde tel. 0529-454820/0624404636 of Carmen Paarhuis via survivors@samenloopommen.nl.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.