Home / archiefcentraal / st vitus brengt jaap rull verkoopt het spul

st vitus brengt jaap rull verkoopt het spul

Leden van de toneelvereniging St. Vitus uit Dedemsvaart zijn weer druk bezig om een nieuwe klucht in drie bedrijven op de planken te brengen. Het stuk ‘Jaap Rull verkoopt het spul’, geschreven door cabaretgroep ‘Donders Mooi’, belooft een stuk te worden met veel hilariteit, veel misverstanden en veel onverwachte ontwikkelingen.

Het stuk speelt zich af in het dorpscafé ‘De Vrijbuiter’, waarvan de eigenaren met weemoed besluiten het café te verkopen omdat er al jaren verlies gedraaid wordt. Het nieuws verspreidt zich als een lopend vuurtje, zoals gebruikelijk in een dorp en ineens komen er allerlei soorten gegadigden die om uiteenlopende redenen het café over willen nemen.

Ook zijn er verschillende stamgasten die er zich mee gaan bemoeien, zodat de misverstanden alleen maar groter worden. Uiteindelijk komt er een ontknoping waar niemand op bedacht was.

Het stuk wordt opgevoerd op 20 en 21 maart, beide keren om 20.00 uur in Partyhuis Vitus in Dedemsvaart. Na afloop is er een verloting en muziek in het café. Kaartjes kosten 7,50 euro, inclusief koffie en zijn te reserveren bij A.Wittendorp via 06-23563982 (na 18.00 uur) en bij Partyhuis Vitus via 0523-617343. Wie er na de voorstelling zin in heeft gekregen om ook toneel te gaan spelen, is van harte welkom. Opgeven kan bij A.Wittendorp.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.