sesamstraat acteurs lezen voor

Sesamstraatacteurs Renee Menschaar (Pino) en Lot Lohr (Lot) lezen op zondag 15 maart vanaf 15.00 uur voor in Theater De Carrousel. De acteurs lezen ‘Een feestje voor Brammetje Boterhammetje?’. Zoals alle kinderen wil Brammetje Boterhammetje heel graag groot zijn. Maar hij is nog helemaal niet groot, hij is zelfs de kleinste van de klas. Als ik meer eet, denkt Brammetje, word ik vast groter dan groter dan het allergrootst! Z’n papa en mama worden er gek van. Op een dag schrijven ze een brief naar Tante: Brammetje eet ons de oren van het hoofd. Kun jij ons helpen?

Tante woont helemaal in Amerika, in het Wilde Westen, dus maakt hij een flinke tocht dwars door eindeloze prairies en een woestijn vol cactussen. En dan komt Brammetje de Prairiewolf tegen…… De kleine held moet heel wat hindernissen nemen om het huis van Tante te bereiken. Zal het hem lukken? Als hij slaagt wordt het natuurlijk één groot feest en gaat hij als echt grote Bram Boterham naar huis!

Een geestige, leerzame maar vooral spannende voorleesvoorstelling voor kinderen van 2 plus tot 6 jaar, met verve gespeeld door Sesamstraatacteurs Renee Menschaar (Pino) en Lot Lohr (Lot). Zij hebben deze voorstelling gemaakt naar aanleiding van de Nationale Voorleesdagen. De opvoeringen worden na de voorleesdagen voortgezet. Meer informatie vind je op www.theatercarrousel.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.