Home / archiefcentraal / schaapsherder is 500ste aanmelder glasvezel

schaapsherder is 500ste aanmelder glasvezel

De 500e aanmelder voor glasvezel in het buitengebied van Ommen is niet actief op Facebook maar wel heel veel volgers. Anita, voor velen beter bekend als de schaapsherder, was verrast toen zij te horen kreeg dat zij de 500e aanmelder was bij Vechtdal Breed.

Door de drukte tijdens de lammertijd heeft het even op zich laten wachten, maar woensdag 18 maart kwamen burgemeester Marc-Jan Ahne, bestuursleden Mario en Bert en ambassadeur Jan naar de schaapskooi in Giethmen. Samen met de aanwezige vrijwilligers hebben zij met Anita genoten van de slagroomtaart.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.