Home / archiefcentraal / salon mimosa houdt workshop ik weet beter

salon mimosa houdt workshop ik weet beter

Salon Mimosa houdt op 25 maart vanaf 19.00 uur de workshop ‘Ik (w)eet beter!’. “Ben je het gejojo ook zo zat?! Vind je de drempel te hoog? Heb je veel last van hoofdpijn en heb je overgewicht? Zit je niet lekker in je vel? Dan bent u bij Mimosa aan het juiste adres! Of je nu 5 of 50 kilo wilt afvallen; je kan nu zonder honger en lekker afvallen bij Mimosa”, zegt Maartje Hemstede.

“Al 3 jaar lang begeleid ik mensen met het vaak lastige project afvallen. Zelf ben ik 10 kilo afgevallen en blijf ik mooi op gewicht. Een jaar nadat je je streefgewicht hebt bereikt kom je nog bij me om te wegen voor de alom bekende stok achter de deur. Daarom organiseer ik de workshop,zodat je alle ins and outs te weten komt over een goede manier van eten.”

Vanaf 19.00 uur ben je na opgave welkom in de salon aan de Varsenerdijk 3 in Ommen. “Natuurlijk blijf ik de schoonheidsbehandelingen uitvoeren zoals je gewend bent.” Meer informatie en opgave via 0529-456968, info@salonmimosa.nl en www.salonmimosa.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.