reunie cafe t hoekje in nieuwleusen

Wie is er als Nieuwleusenaar tussen 1990 en 2000 eigenlijk niet geweest of heeft er nooit in zijn leven gehoord van ‘t Hoekje? Velen denken ongetwijfeld met weemoed terug aan die tijd. Nu is het moment gekomen om oude bekenden terug te zien en herinneringen op te halen. Zaterdag 14 maart is er namelijk een reünie van ‘t Hoekje. Deze historische happening gaat plaatsvinden in ’t Witte Peerd aan het Westeinde 5. Aanvang 20.00 uur.

’t Hoekje ging als snackbar met een kleine drank gedeelte van start in 1990 met Hans Hofman en Margreet Kiewiet als uitbaters. In 1994 werd de zaak verbouwd en werd de snackbar gehalveerd en kwam er een bruine kroeg bij. Johan Hofman kwam zijn broer versterken als mede-eigenaar.

De organisatie gaat proberen om de sfeer van ’t hoekje terug te krijgen deze avond met de werkneemsters van vroeger en Johan en Hans wisselend achter de bar. De ‘oude’ fotoboeken van ’t Hoekje kunnen bekeken worden. Een potje darten en het spijkerslaan kan deze avond ook weer, net als vroeger. Aan de bar kan er weer ‘Mekkie’ gegooid worden. Ook zullen alle hits van die tijd weer door de boxen klinken.

De reünie begint 14 maart om 20.00 uur. De organisatie vraagt aan iedereen die ook wil komen om zich vooraf op te geven op www.hallonieuwleusen.nl/reuniehoekje

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.