Home / archiefcentraal / repair cafe dalfsen op dinsdag 7 april

repair cafe dalfsen op dinsdag 7 april

In verband met Pasen wordt het Repair Café Dalfsen naar dinsdag verschoven. De technische heren, de enthousiaste reparateurs en een dame gewapend met naaimachine zitten dit keer niet op maandag, maar op dinsdagmiddag 7 april weer klaar om mensen te helpen kapotte spullen weer aan de praat te krijgen.

Vele koffiezetapparaten, boormachines en mixers hebben zij inmiddels een tweede leven kunnen geven. Heb je een naadje los van je overhemd of blouse? Is je koffiezetter of stofzuiger kapot? Iedereen is welkom. Het motto van Repair Café: Weggooien? Mooi niet! is dus al vele malen in de praktijk gebracht. Reparatie is gratis, al wordt een vrijwillige bijdrage op prijs gesteld. Het Repair Café vindt normaal gesproken elke eerste maandagmiddag van de maand plaats bij Kringloopbedrijf Noggus & Noggus.

Het kringloopbedrijf is blij met de samenwerking met Repair Café, omdat de belangrijkste doelstelling van beide partijen grotendeels hetzelfde is: het tegengaan van de afvalstroom door spullen opnieuw te gebruiken. Ook het sociale aspect is voor beide belangrijk. Het Repair Café in Dalfsen is op dinsdag 7 april van 13.00-16.00 uur bij Kringloopbedrijf Noggus&Noggus, Singel 19-23 Dalfsen. www.repaircafe.nl/vechtdal

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.