Home / archiefcentraal / rabobank scholierenloop in ommen

rabobank scholierenloop in ommen

ACO van Elderen verzorgt op vrijdag 3 april de traditionele Rabobank Scholierenloop in Ommen. Vorig jaar was de loop een groot succes met bijna driehonderd deelnemers. Iedereen van groep 3 tot en met 8 van alle basisscholen in de gemeente Ommen kan meedoen. De kinderen uit groep 3 en 4 lopen 400 meter op de baan (1 ronde). De kinderen uit groep 5 tot en met 8 lopen 800 meter op de baan op de accommodatie van ACO van Elderen Ommen op Sportpark ‘Westbroek’

Deze unieke loop wordt een dag voorafgaande aan de van Elderen Halve Marathon gehouden, die op zaterdag 4 april op de kalender staat. De scholierenloop start op vrijdag 3 april vanaf 18.15 uur. Deelname voor de kinderen is gratis en er is sportdrank, iets lekkers en een aandenken voor elke deelnemer. De prijsuitreiking van de groepen 3 en 4 vindt aansluitend plaats, rond 18.45 uur. De prijsuitreiking voor de groepen 5 tot en met 8 vindt rond 20.30 uur plaats.

De wisselbeker, vorig jaar gewonnen door CBS Guido de Bres, is dit jaar te winnen bij een nieuw onderdeel, namelijk de estafette. De snelste leerlingen van groep 5, 6, 7 en 8 van elke school lopen een estafette als afsluiting van de sportieve avond. Inschrijven is alleen vooraf mogelijk via www.acovanelderen.nl, inschrijving op dezelfde avond is niet mogelijk. Er is een mogelijkheid om op vrijdag 13, 20 en 27 maart van 16.30 tot 17.30 uur gratis te trainen onder leiding van gediplomeerde looptrainers op onze accommodatie op het Sportpark ‘Westbroek’. Voor deze training is opgave vooraf niet nodig.

Voor meer informatie kun je mailen naar scholierenloop@acovanelderen.nl

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.