pvv altijd ingezet voor noordelijke variant

De PVV is er volledig voor om de N36 veiliger te maken. Vanaf het begin heeft de PVV Overijssel zich volop ingezet voor ‘de noordelijke variant’. Het doortrekken van de N36 is namelijk met afstand de beste oplossing voor zowel de leefbaarheid in het gebied als voor de veiligheid. Ook voor ondernemers en transportbedrijven is deze oplossing beter dan het opplussen van de N340.

Het Vechtdal is een uniek natuur gebied en bij uitstek geschikt voor recreatie. Met het doortrekken

van de N36 krijgt dit gebied veel meer kansen. Dit geeft mogelijkheden om de economie in de Vechtdal streek te laten groeien.

De PVV Overijssel wil de N36 (net als de N35) het liefst 2 x 2-baans. Mocht het financieel niet mogelijk zijn om deze uitbreiding volledig en per direct te regelen dan maar eerst verbeteren tot een 100km weg inclusief passeerstroken. Later dan uitbreiden naar 2 x 2 baans.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.