ps verkiezing tirza keesmaat cu

Een regionaal platform om onze goede ideeën te promoten in de hoop dat kiezers hun weg naar onze partij zullen vinden in een tijd waarin politici en politiek niet altijd even positief in het nieuws komen.

Net terug uit een Aziatisch land waar het met de persvrijheid uiterst droevig gesteld is, ga ik blijmoedig aan het werk. Maar ik vrees dat ik aan goede ideeën niet zal toekomen, want ik moet toch eerst een pleidooi houden voor de persvrijheid in Nederland. Op het moment dat je gratis artikeltjes en foto’s bij de krant mag aanleveren, worden journalist en fotograaf van hun brood beroofd. En wat erger is, op dat moment verdwijnt ook de zo belangrijke duiding van het nieuws.

Een politicus kan wel van alles roepen, maar waar is de journalist die door de wollige ambtenarentaal en de schone beloften heen prikt? Gratis kranten maken, dat bestaat niet. Persvrijheid heeft zijn prijs. Rest mij nog om de lezer die de moed heeft gehad om tot zover door te lezen te verwijzen naar onze website www.overijssel.christenunie.nl Zo kunt u toch nog bekijken welke goede ideeën de ChristenUnie Overijssel koestert. En hiermee heb ik mijn zegje gezegd. Keurig binnen 250 woorden.

Tirza Keesmaat

ChristenUnie, nr. 20

Nieuwleusen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.