ps verkiezing marjan van der bent cu

Tijd voor mij om afstand te nemen en me op een andere manier in te zetten voor de gemeenschap: ik word binnenkort voorzitter van de PCOB (Prot. Chr. Ouderen Bond) in Ommen.

Een groot deel van mijn tijd ben ik bezig geweest met en in het landelijk gebied. De ervaring van ons eigen agrarische bedrijf en mijn betrokkenheid bij de agrarische sector vormde daarvoor een goede basis. Daarom heb ik me altijd ingezet voor een gezonde ontwikkeling van de agrarische sector, maar wel met oog voor de maatschappelijke realiteit. In deze Statenperiode heb ik de aanzet gegeven tot het Akkoord Samen werkt Beter, waarin partijen in het landelijk gebied gezamenlijk en met respect voor elkaar de grote opgave van ontwikkeling van natuur, toerisme, landbouw en waterveiligheid oppakken.

Overijssel moet een sociale provincie blijven, waarin mensen tot hun recht kunnen komen. In deze Statenperiode, waarin de ChristenUnie deelnam aan de coalitie heb ik stevig ingezet op het sociale domein. Onlangs is het Noaberschapsfonds Overijssel ingesteld: een bedrag van 1 miljoen euro wordt door het Oranjefonds verdubbeld en is 10 jaar lang beschikbaar voor diverse initiatieven uit de Overijsselse samenleving.

Het mooie in de provinciale politiek heb ik altijd de werkbezoeken en de contacten met mensen en organisaties gevonden. Zoveel enthousiaste mensen in onze prachtige provincie: ik blijf ambassadeur van Overijssel!

Marjan van der Bent – van den Hout

ChristenUnie, nr. 33

Ommen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.