ps verkiezing jan westert cu

Ik ben lijstrekker en fractievoorzitter voor de ChristenUnie. Sinds 2011 ben ik actief in de provinciale politiek. Dat doe ik nog graag vier jaar. Ik voel mij sterk verwant met de christelijk sociale politiek van de ChristenUnie. Wij zijn een partij die graag naast mensen staat. Dat past bij onze visie op de mens. Ieder mens telt. Daar geloof ik in. De ChristenUnie heeft zich in Overijssel met succes sterk gemaakt voor de jeugdzorg en werk voor jongeren in de jeugdzorg. Dat geldt ook voor een thema als beroepsonderwijs en arbeidsmarkt. Werk en banen zijn speerpunten voor de ChristenUnie in Overijssel. Zo geef je mensen perspectief, niet alleen hoogopgeleide mensen, maar ook kwetsbare mensen. Zo zorgen we met elkaar voor een leefbare provincie.

Het gaat de komende jaren om leefbaarheid in Overijssel. Over een samenleving waarin ieder mens telt en waarin mensen zich met elkaar verbonden voelen en niet met de rug naar elkaar toe gaan staan. Ik was in de Zwolse synagoge. In tablets zijn de namen van 550 mensen zijn gegrift die in de oorlog zijn omgebracht. Binnenkort herdenken we 70 jaar bevrijding. Vrijheid is een groot goed, om zuinig op te zijn. Dat vraagt om een leefbare provincie met sterke en duurzame gemeenschappen en waar waarden als noaberschap, gastvrijheid belangrijk zijn.

Leefbaarheid gaat over onze leefomgeving, over het tegengaan van leegstand, over voldoende zorg in de provincie, het behoud van kleine scholen om aantrekkelijke centra en goede bereikbaarheid, voldoende woningen voor starters, een energiezuinige provincie of een aantrekkelijk landschap. Vanuit mijn christelijke levensovertuiging zet ik mij als lijsttrekker van de ChristenUnie graag in voor een provincie die zich daar sterk voor maakt. Stem op 18 maart ChristenUnie.

Jan Westert

ChristenUnie, nr. 1

Ommen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.