ps verkiezing hugo tromp cu

Het is mooi om vanuit mijn christelijke overtuiging samen met anderen na te denken over de toekomst van Overijssel en ik ben blij dat ik dat vanaf deze plek mag doen.

Vanuit mijn werk als adjunct directeur op een school voor voortgezet onderwijs in de groene sector en mijn bestuurlijke betrokkenheid namens de ChristenUnie bij waterschap Vechtstromen, heb ik een sterke focus op thema’s als jeugd, onderwijs, landbouw, natuur, water en duurzaamheid. Deze thema’s doen ertoe in de provincie! Het verkiezingsprogramma geeft prachtig weer waar de ChristenUnie voor kiest op deze, maar ook op andere thema’s. Zo kiest ChristenUnie onder andere voor een provincie met bruisende steden, prachtige landschappen en mooie rivieren. In mijn vrije tijd geniet ik daar volop van, want ik mag heel graag met een bootje en hengeltje op de Vecht van de natuur genieten. Geef geloof een stem en kies ChristenUnie.

Hugo Tromp

ChristenUnie, nr. 11

Ommen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.