ps verkiezing herman zwart cda

Namens het CDA wil ik me inzetten voor een sterke en duurzame regionale economie. Mijn motto is Vechtdal: bereikbaar | ondernemend | duurzaam. Vanuit de thema’s economie en duurzaamheid zet ik me concreet in voor:

– N340 als stroomweg, dus een tunnel bij kruising Hessenweg-Koesteeg en veiligheid voor het aanliggend fietsverkeer

– aanleg van glasvezel in het buitengebied, inclusief de onrendabele delen, de komende 4 jaar

– stimuleren van duurzaamheid bij verenigingen en (MKB) bedrijven

– aanleg van veilige en goede fietssnelwegen voor scholieren en werkenden naar Zwolle en Ommen (Vechtdal College)

– het openbaar vervoer blijft bereikbaar voor ouderen en scholieren.

Ik hoop dat velen van u 18 maart gaan stemmen. Het is een voorrecht om dat te mogen doen. Ik ben kandidaat voor het CDA voor de Provinciale Staten, net als 4 jaar terug. Ik sta op plaats 13, met uw steun een verkiesbare plaats en daarmee vertegenwoordiger van het Vechtdal. Het CDA is een partij die altijd, ook nu, belang hecht aan een sterke regionale economie en ruimte voor het Midden- en Klein Bedrijf. Ruimte voor bedrijven creëert banen, die hebben we hard nodig, zeker ook voor jongeren. Verder steunt het CDA traditiegetrouw initiatieven van burgers/bedrijven/instellingen, bijvoorbeeld op het gebied van (sociale) duurzaamheid. Het is belangrijk om het enthousiasme en kennis van wijken en buurten te benutten. ZieTwitter: @ZwartHerman. Email: herman.zwart@kpnmail.nl

Herman Zwart

CDA, nr. 13

Dalfsen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.