ps verkiezing arie de boer sgp

De motivatie om geplaatst te worden op de kandidatenlijst van de provincie voor de S.G.P is hier in gelegen dat de partij binnen de kaders van de Bijbel politiek wil bedrijven. De partij doet dat door principieel, verantwoord en constructief mee te denken en te sturen.

De S.G.P vindt de provincie een belangrijke bestuurslaag. We hebben immers allemaal te maken met woon en leefomstandigheden. Wanneer het gaat over inrichting van gebieden bepaalt de provincie dat voor een groot deel. In het kader van bouwen en bewaren vind de S.G.P belangrijk dat er gezonde gezinsbedrijven zijn. Dat betekend niet alleen een goed inkomen maar ook goed beheren van landbouwgronden en goed waterbeheer. Bij het toezien op de kwaliteit van de natuur hebben agrariër de voorkeur boven gesubsidieerde organisaties. Ook wat betreft het milieu heeft de partij een aantal goede speerpunten. Bijvoorbeeld: afstemmen tussen overheden, de beste vorm van verduurzaming is vermindering van de energievraag, het stimuleren van zoveel zonne-energie op alle overheidsgebouwen. Dit kan dienen als voorbeeldfunctie. Onnodige regels zouden moeten worden weggenomen.

Motivatie voldoende om de partij te steunen. Orde en veiligheid daar moet de overheid ook voor zorgen. Immers belangrijk principieel punt is veiligheid. Jazeker op de weg, over het water, over spoorlijnen, in de lucht. Maar ook veiligheid voor ongeboren leven. Wat aanspreekt is dat vertegenwoordigers moeten staan voor hun zaak. Betrouwbaar, integer. Dus een betrouwbare overheid is wat de S.G.P. voor ogen staan. Dit alles met de gedachte ORA ET LABORA. Bid en werk, in die volgorde.

Arie de Boer

SGP, nr. 18

Nieuwleusen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.