ps kandidaat stella hanssen d66

Na een reeks omzwervingen (van Zuid Limburg, via Amsterdam, De Beemster, Frankrijk) hebben mijn man en ik ons in 2007 gesetteld in Rheezerveen. Samen met onze paarden, honden en katten. En mijn (inmiddels) uitgevlogen stiefkinderen. In het dagelijks leven ben ik partner van Center for Change, een organisatie die zich richt op het begeleiden van veranderingsprocessen in zowel de profit- als non-profit sector.

Lid van D66 en actief voor de partij ben ik sinds mijn terugkeer uit Frankrijk. Ik stem er echter al langer op. Gewoon omdat ik me thuis voel bij de partij die zich niet laat leiden door geloof of ideologie, die vrijzinnig en vernieuwend is en positief de wereld in kijkt. Vertrouwen op de eigen kracht van mensen en streven naar een duurzame en harmonieuze samenleving verwoorden voor mij de kern waar het om draait.

Als raadslid in Hardenberg merk ik hoe groot de rol van de provincie kan zijn, denk daarbij aan bijvoorbeeld vervoer en verkeer, omgevingsontwikkeling, cultuur en natuur. Daarom vind ik het belangrijk dat de fractie van D66 in de Staten zo groot mogelijk wordt. Door mij als ‘lijstduwer’ te kandideren hoop ik daar mijn steentje aan bij te dragen.

Twitter: @smahanssen

LinkedIn: nl.linkedin.com/in/stellahanssen/

Email: smahanssen@gmail.com

Stella Hanssen

D66, nr. 30

Rheezerveen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.