Home / archiefcentraal / ps kandidaat mirjam dijsselhof d66

ps kandidaat mirjam dijsselhof d66

Mirjam Dijsselhof heeft jarenlang bedrijfseconomie gedoceerd op de hogeschool Windesheim en vervolgens enkele jaren bij veiligheidsregio’s gewerkt terwijl ze aan de VU als Bestuurskundige afstudeerde.

Momenteel is ze werkzaam als coördinator Noodhulp bij het Rode Kruis. Als vrijwilliger doet zij nu 15 jaar bezoekwerk voor De Zonnebloem Nieuwleusen en coördineert ze de overblijforganisatie op de basisschool De Tweemaster. Omdat ze D66 in 2012 miste in de gemeenteraad van Hardenberg heeft zij contact gezocht met de fractie van Ommen om samenwerkingsmogelijkheden te bespreken. Van het één kwam het ander en momenteel heeft D66, dankzij veel vrijwilligers, zetels in Dalfsen, Hardenberg en Ommen. Bovendien hebben deze fracties één Vechtdalbreed-bestuur. Efficiënt en doelgericht samenwerken, precies D66!

Als het aan Mirjam ligt is de infrastructuur van Overijssel over vier jaar aangepast op de vergrijzende maatschappij. Er is in 2019 meer werkgelegenheid in Overijssel, het onderwijs sluit beter aan op de arbeidsmarkt en de energie- evenals de landbouwagenda is duurzamer ingericht. Mirjam wil deze provincie graag in een goede staat overdragen aan de volgende generatie. Belangrijke waarden voor Mirjam zijn; transparantie, respect, gelijkwaardigheid en geloof in de kracht van alle mensen. Ook wil Mirjam bij het besturen van deze provincie niet dat er vanuit diverse geloofsovertuigingen wordt gedacht, iedere burger en elke organisatie heeft gelijke rechten en plichten. Wederom D66! Herkenbaar?

Mirjam Dijsselhof

D66, nr. 8

Balkbrug

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.