ps kandidaat lia van dijk pvdd

Meer dan ooit gaat de provincie over onze leefomgeving, zoals de zorg voor de natuur, de vee-industrie en de jacht op wilde dieren. Natuur is geen luxe maar het fundament van ons bestaan. Gezien de desastreuze gevolgen van de vee-industrie voor de dieren, het milieu, de natuur en de mens (denk aan onze gezondheid), moet het aantal dieren snel afgebouwd worden. Minder dieren betekent ook minder mest en dus minder problemen.

De verkiezingen gaan over de toekomst van onze planeet en de rol en verantwoordelijkheid die de provincie Overijssel hierin heeft voor toekomstige generaties. Als het aan de Partij voor de Dieren ligt zal de provincie er een stuk groener en duurzamer uitzien. Het zal een provincie zijn waar het goed verblijven is, voor mens én dier. De ecologische hoofdstructuur is gerealiseerd, natura2000 gebieden goed beschermd.

De vee-industrie is voor 70% afgebouwd én de plezierjacht is afgeschaft. Ons voedsel wordt streekgebonden en biologisch geproduceerd, is veilig en vrij van gif en gentech. Overijssel is koploper op het gebied van hernieuwbare energie. Met elkaar kunnen we een wereld maken waar mededogen, duurzaamheid, persoonlijke vrijheid en persoonlijke verantwoordelijkheid de uitgangspunten zijn bij alle beleidsbeslissingen. Dus stem op 18 maart Partij voor de Dieren!

Lia van Dijk

Partij voor de Dieren, nr. 1

Zwolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.