Home / archiefcentraal / ps kandidaat leander broere pvda

ps kandidaat leander broere pvda

Ik heb mij de afgelopen jaren dan ook vooral ingezet voor de ontwikkeling en het behoud van het mooie Overijsselse landschap en de natuur. Nu wil ik mij hier de komende jaren vanuit de politiek actief voor in gaan zetten. Want dat is nodig!

Sinds 2011 wordt Overijssel bestuurd door een rechts-christelijk college van CDA, VVD, CU en SGP. Asfalt, megastallen en kaal grasland. Dat waren hun keuzes. Ondanks de crisis en werkloosheid géén arbeidsmarktbeleid, géén banenplannen, géén leer-/werkplekken of stageplekken.

Volgens ons kan én moet het anders in Overijssel. Door te werken aan werkgelegenheid voor jong en oud. De provincie kan hier zoveel in betekenen. Ondersteun het MKB, investeer in goede werkgevers! Dit gebeurt nog te weinig. Door de balans tussen ecologie en economie te herstellen. De provincie moet haar verantwoordelijkheid pakken als het om natuurbeheer gaat! Ondersteun het waardevolle werk van vrijwilligers! Door te investeren in de kwaliteit van het openbaar vervoer! Juist in de regio!

Ik zet me in voor de PvdA omdat ik een diepe overtuiging heb dat iedereen in onze gemeenschap meetelt. Ik kan slecht tegen sociale onrechtvaardigheid en wil mij actief inzetten om van Overijssel een nog mooiere en socialere provincie te maken. Voor iedereen! Daarom vraag ik om uw stem. Ik heb er zin in! Kan ik op uw steun rekenen?

Leander Broere

Pvda, nr. 8

Dalfsen

Lees ook

Statenlid Claudi Groot Koerkamp (GroenLinks) uit Wijhe stapt op

WIJHE – Statenlid Claudi Groot Koerkamp van GroenLinks heeft besloten te stoppen met haar werk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.