ps kandidaat henk meulink cda

Henk Meulink is 56 jaar, geboren in Enschede en woonachtig in Hardenberg. In het dagelijks leven is hij directeur van Mijn Energiefabriek, een bedrijf dat duurzame energie levert. Henk heeft er nu vier jaar op zitten in de provinciale staten van Overijssel. Hij is woordvoerder economie. “De afgelopen 4 jaar heb ik mij vooral ingezet voor de regionale economie. In Overijssel, maar als het kon voor Hardenberg-Ommen. Om 2 dingen te noemen; het Regionaal Techniek Centrum in Hardenberg. Zeer belangrijk voor de opleiding en werkgelegenheid in deze regio.

Ook heb ik mij hard gemaakt voor de provinciale ondersteuning (subsidies en leningen) voor de aanleg van glasvezel. En dan vooral in gebieden waar marktpartijen het laten afweten. Ik zal mij de komende jaren blijven inzetten dat uiteindelijk een zo groot mogelijk deel van Overijssel is aangesloten op een snelle digitale snelweg. Ik heb mij altijd op het standpunt gesteld dat er voldoende draagvlak moet zijn voor windmolens als ze dichtbij woonhuizen worden geplaatst. Is dat er niet dan kun je beter uitwijken naar bijvoorbeeld de Afsluitdijk. Daar heeft niemand last van en het waait er bijna continu.

De Staten hebben ondanks heftig verzet van het CDA 100 miljoen van de N340 afgesnoept, maar dat mag niet betekenen dat de belangrijkste knelpunten niet worden opgelost. Een goede verbinding is voor het Vechtdal van levensbelang. Daarbij mag de trein uiteraard niet worden vergeten. De verbinding naar Zwolle is sterk verbeterd, maar de verbinding naar Almelo en Enschede is nog steeds beroerd. En juist die verbinding hebben we nodig voor een goede verbinding van onze jongeren naar de HBO en universitaire opleiding in Twente.”

Henk Meulink

CDA, nr. 11

Hardenberg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.