Home / archiefcentraal / ps kandidaat evert goldsteen cu

ps kandidaat evert goldsteen cu

Een mooie plaats vind ik zelf, want gelet op mijn leeftijd ligt het niet voor de hand om nog heel veel ambities te hebben op het politieke vlak. Maar toen het provinciale bestuur van de ChristenUnie mij vroeg of ik, ergens onderaan, op de lijst wilde, heb ik onmiddellijk ja gezegd. Graag lever ik een bescheiden bijdrage om mijn partij aan een beter resultaat te helpen.

De ChristenUnie heeft idealen die mij aanspreken: aandacht voor de zwakkeren in de provinciale samenleving en hiertoe behoren ook de vluchtelingen die op zoek zijn naar rust en een nieuwe start; aandacht voor samenwerken om samen verantwoordelijk te zijn voor onze mooie provincie; aandacht voor betere bereikbaarheid en meer leefbaarheid; aandacht voor de noodzaak om ondanks verschillen op een respectvolle manier met elkaar om te gaan in onze provincie; aandacht voor de noodzaak van voldoende werkgelegenheid. Kortom: de ChristenUnie wil naast de mensen staan en geloof een stem geven. Voor al die idealen wil ik graag lijstduwer zijn. Voor meer informatie verwijs ik naar de website van de ChristenUnie: www.cuinoverijssel.nl en mijn oproep is: Ga vooral naar de stembus op 19 maart, Overijssel is het waard.

Evert Goldsteen

ChristenUnie, nr. 34

Dalfsen

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.