Home / archiefcentraal / ps kandidaat alwin te rietstap cu

ps kandidaat alwin te rietstap cu

Daarnaast heb ik vergaande interesse in de politiek. Ik vind het mooi en belangrijk om met maatschappelijke vraagstukken en opgaven aan het werk te zijn. De ChristenUnie is daarbij voor mij een logische partij om invulling te geven aan die vraagstukken. De ChristenUnie heeft laten zien dat zij als partij goed omgaat met haar verantwoordelijkheden vanuit een christelijke motivatie.

Als ik naar de provincie kijk, ligt haar verantwoordelijkheid met name in de fysieke leefomgeving. De bereikbaarheid van zowel het landelijk gebied als de steden moet worden verbeterd. Voor het Vechtdal betekend dat een goede ontwikkeling van de N377, N340, N34 en N36. Het openbaar vervoer is daarin belangrijk. Ik ben dan ook voor een doorontwikkeling van de Vechtdallijnen en een betere verbinding met Twente. Deze onderwerpen zijn van belang voor de ontwikkeling van de regionale economie. Natuur, landbouw, het waternetwerk en toerisme vind ik erg belangrijk. Het Vechtdal herbergt veel van deze kwaliteiten die we moeten koesteren en verbeteren in samenhang met elkaar. Een sterke merkontwikkeling van het Vechtdal en de fysieke ontwikkeling van het Vechtdal verdient daarom blijvende aandacht.

Om doelen te bereiken wil ik mij inzetten voor evenwichtige besluitvormingen. Daarnaast denk ik dat we naar de algemene belangen moeten kijken en dat we samen doelen moeten bereiken. Het individuele- of het partijbelang moet soms ondergeschikt zijn om iets te kunnen bereiken in de politiek. Ik wil de christelijke grondslag niet uit het oog verliezen en denk daarbij aan Micha 6: 8. Ik wil eerlijkheid, rechtvaardigheid, trouw en nederigheid naar voren laten komen in de politiek.

Alwin te Rietstap

ChristenUnie, nr. 4

Bergentheim

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.