protestanten pvdd schonden afspraken

Het waren niet de aanwezige boeren die zaterdag voor een grimmige sfeer zorgden, maar de protestanten van de Partij voor de Dieren. Dat schrijft een buurtbewoner aan Dalfsennet. Volgens de schrijver van de brief, hielden de protestanten zich niet aan de gemaakte afspraken.

“Ze zouden protest op de openbare weg voeren volgens hun, maar lopen meteen richting het erf wat afgesloten was met rood/wit lint! Toen mevrouw Ouwehand op het erf stond (geen openbare weg!) wou ze de boer een hand geven. Deze weigerde vriendelijk en dit verklaarde bij mevrouw Ouwehand meteen dat de boer oorlog wou!”

“Nee dat wou deze boer niet, het enige wat hij niet wou was iemand de hand geven wat hem kapot wil maken! Hij word namelijk door mensen als deze mevrouw Ouwehand en een andere vrouwelijke Dalfsenaar (welke 5 kilometer verderop woont, aangesproken op zijn levenswijzen en zijn passies en dat zeer zeker niet op een terecht manier! Zij verteld namelijk aan de wereld dat hij slecht voor zijn dieren, buren en erf is, en een boer kan je niet meer pijn doen dan dat over hem te vertellen.”

“Toen de boeren aan kwamen met trekkers en tanks voelde de PvdD zich meteen al bedreigd! Deze boeren (DE ECHTE BUREN!) zijn niet tegen de biogas installatie, zij die binnen een straal van 1 km wonen hebben hun medeleven gegeven aan hun buurman!!! Wat wel vreemd is als de buurt er zo op tegen is lijkt mij!!!”

Lees de rest van de brief op Dalfsennet.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.