Home / archiefcentraal / potgrondshopnl nieuwe sponsor ozc 5

potgrondshopnl nieuwe sponsor ozc 5

OZC 5 heeft in webwinkel Potgrondshop.nl een nieuwe sponsor voor sporttassen gevonden. Eigenaar van Potgrondshop.nl, Martijn Mellema, heeft de tassen onlangs overhandigd aan de voltallige selectie die deze gretig in ontvangst nam. Potgrondshop.nl is rechtstreekse leverancier aan de consument van volle pallets potgrond, tuinaarde, koemestkorrels en aanverwante artikelen. Inwoners van Ommen die geen volle pallets nodig hebben, kunnen voor het assortiment terecht bij de firma Takman gereedschappen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.